Friday, December 4, 2009

Kuhu aeg on kadunud vol 2




Mul ongi vist targem kõiki oma postitusi nii pealkirjastada sest vahed on päris pikad kui jälle jõuan-viitsin kirjutada:)


No ei ole võimalik.


Aeg läheb nii ruttu, et ei saa arugi. Juba on jõulud ukse ees ja pühapäeval on juba 2 advent, kuigi praegu sellist jõulu- ega advenditunnet küll pole kuna väljas ladistab päevast-päeva vihma. Raadio muidugi lubas valgeid jõule aga eks seda ole näha,targem on ikka aknast välja vaadata, et tegeliku ilma teada saada. Enamus aega bluffib nagunii ilmateade.


Mis meil siis toimunud on vahepeal? Minu jaoks on non-stop töötamine päevakorras ja nii lausa 6 päeva nädalas ja see tähendab, et nädalavahetus on maru lühike ja see annab tunda ka. Hullult väsinud olek on kogu aeg peal ja kuna ilmad on ka ainult sombused siis energia imetakse topeltkiirusel välja minust. Päikest tahaks ja kõige parema meelega kuskil kaugel aga noh sellest võib ainult unistada, kahjuks:(


Chrissu käib hoolega lasteaias ja harib ennast seal iga kandi pealt, vahel viskab selliseid kilde, et naera pooleks. Ja uusi sõnu tuleb ka, küll mitte nii normaalses suhtlusel vajalikke aga noh need on ju lapsed. Vahel tekib küll küsimus,et kus kasvatajad on.


Chrissu sai vahepeal ka 4 aastaseks aga vist ei viitsi praegu sellest kirjutama hakata, pilte saan küll lisada kuna Mann oli usin ja tubli, kes jäädvustas natuke ikka pidu.

No comments: